קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קנזס סיטי בסגנון שרוף מסתיים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 80 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 753 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פפריקה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צלעות בסגנון קנזס סיטי, רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעשן או גריל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מנפים לקערה בינונית את הסוכר החום, הסוכר המגורר, המלח, אבקת הצ ' ילי, הפפריקה, הפלפל השחור, הכמון, אבקת השום, אבקת הבצל ופלפל הקאיין ומערבבים היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חתוך את כל השומן הקשה מהחזה. חתוך את כל השומן הרך עד 1/4 אינץ'. הכן מעשן או גריל, בהתאם להוראות היצרן. ייצב את הטמפרטורה ב 220 מעלות צלזיוס השתמש בעץ עדין כמו היקורי או דובדבן לטעם העשן. מכסים בנדיבות את כל צידי החזה בשפשוף ומעסים אותו בעדינות. שמרו את שאריות השפשוף. עשן את הבשר עד מדחום לקריאה מיידית רושם 170 עד 185 מעלות פרנהייט כאשר מוכנס לתוך החלק השטוח של דד, על 1 שעה לכל קילו. לדוגמה, חזה של 10 קילו עשוי להזדקק לעשן במשך כ -10 שעות או יותר. עקוב אחר הטמפרטורה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הפרד את נקודת הבשר מהדירה. בשלב זה אתה יכול לחתוך את החלק השטוח מן החזה ולאכול. חתוך את השומן הגלוי מנקודת החזה וצפה אותו בשפשוף השמור. מחזירים את הבשר למעשן וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית של נקודת החזה מגיעה ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
הסר את החזה מהמעשן לקרש חיתוך ותן לו לשבת 10 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים לגושים ומעבירים אותם לפלטת הגשה.
8
הגישו אותו חם עם הרוטב האהוב עליכם בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)