קציץ בשר הודו בסגנון חג ההודיה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, שיבולת שועל מגולגלת רגילה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו קל חג ההודיה טורקיה קציץ בשר, הודו צלוי עשב בסגנון חלוץ חג ההודיה, ו שאריות חג ההודיה: הודו פרוס חם ומשתק בסגנון סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים בקערה גדולה את הודו הטחון עם הביצים, הבצל, שיבולת השועל המגולגלת, השעועית הירוקה, החמוציות, הרוזמרין ועלה הדפנה. השתמש בידיים שלך כדי למזג היטב את החומרים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הודו טחון
חמוציות
שעועית ירוקה
שיבולת שועל מגולגלת
עלי דפנה
רוזמרין
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את תערובת תרנגול הודו הקרקע על החלק התחתון של המנה מוכנה. למעלה עם שכבת פנקטה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
פנצ ' טה
מורחים
4
אופים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה. בדוק אם יש תועלת כאשר המיצים מתבהרים, ומדחום פנימי המוחדר לקציץ הבשר מגיע ל -160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
5
בינתיים, להכנת הרוטב, ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות עד שהתערובת הופכת דמוית משחה וחומה בהירה. מערבבים פנימה את השום, הקינמון ואגוז המוסקט. מקציפים בהדרגה את החלב ואת מרק העוף ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל ולהקציף עד שמגיעים לעובי הרצוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.