קציץ בשר טעים וולינגטון
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 145 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 59 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, שן שום, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קציץ בשר טעים, קציץ בשר טעים, ו קציץ בשר וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצה, פירורי הלחם, 1/2 כוס מרק, בצל, קטשופ, שום ורוטב ווסטרשייר. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-9 אינץ'. איקס 5-אין. מלבן ומניחים בתוך 15-ב משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים, חשופים, ב 375 במשך 40 דקות. מגלגלים בצק סהר; חותם תפרים ונקבים. וילון בצק מעל בשר כיכר כדי לכסות את למעלה, הצדדים וקצוות; חותם מסתיים.
אופים 12-15 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160 ליטר והקרום חום זהוב.
בינתיים, בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו שמנת חמוצה ומרק שנותר. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 30-40 שניות או עד מחומם דרך.