קציץ בשר מלא גבינה
קציץ בשר מלא גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. . גשו לסופר וקנו בייקון, שום, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו קציץ בשר מלא גבינה, קציץ בשר גבינה שוויצרי, ו קציץ בשר בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קוצצים 4 רצועות בייקון; להגדיר הנותרים 4 רצועות בייקון בצד.
מבשלים בייקון קצוץ במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא השחמה פריך, 8 עד 10 דקות. תניח בצד בייקון קצוץ.
מערבבים בקלילות בשר טחון, פירורי לחם, ביצה מוכה, שום, 1 כפית רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל שחור יחד בקערה עד לשלב ביסודיות.
מורחים תערובת בשר על פיסת נייר שעווה, ויוצרים מלבן על 10 אינץ ' מרובע.
מורחים גבינת צ 'דר ומבשלים בייקון קצוץ על הבשר, משאיר קצה 1/2 אינץ' מסביב. בזהירות להרים קצה לגלגל את הבשר סביב המילוי.
מניחים לתוך מחבת כיכר עם צד התפר למטה.
אופים קציץ בשר בתנור שחומם מראש עד חם ומתחיל חום, כ -30 דקות.
מערבבים קטשופ, סוכר חום, אננס, ו 1 כפית רוטב ווסטרשייר יחד בקערה, ערבוב לפזר סוכר חום.
הסר קציץ בשר מהתנור ומניח 4 רצועות בייקון שנותרו על קציץ בשר, אריגתם יחד.
מורחים תערובת אננס על בייקון ארוג העליון של כיכר.
להחזיר קציץ בשר לתנור ואופים עד שציפוי בייקון הוא תערובת פריך ואננס יש אפוי לתוך זיגוג, על 20 דקות יותר. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז קציץ הבשר צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).