קציץ בשר כפול גבינה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל דיז'ון, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציץ בשר כפול, קציץ בשר מלא גבינה, ו קציץ בשר גבינה שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מחבת nonstick בינונית מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטוגנים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מערבבים את הבצל, 1/4 כוס קטשופ, 1 כף חרדל, מוצרלה, והבא 6 מרכיבים (מוצרלה דרך ביצה) בקערה גדולה. בשר טחון להתפורר על תערובת גבינה; מערבבים רק עד מעורבב.