קציץ בשר עם גבינה כפולה
קציץ בשר כפול גבינה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל דיז'ון, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציץ בשר כפול, קציץ בשר מלא גבינה, ו קציץ בשר גבינה שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick בינונית מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטוגנים במשך 3 דקות.
מערבבים את הבצל, 1/4 כוס קטשופ, 1 כף חרדל, מוצרלה, והבא 6 מרכיבים (מוצרלה דרך ביצה) בקערה גדולה. בשר טחון להתפורר על תערובת גבינה; מערבבים רק עד מעורבב.
לארוז תערובת לתוך מחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול.
שלב 2 כפות קטשופ 1 כף חרדל; להפיץ על גבי כיכר.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד רושמים מדחום בשר 16
בואו קציץ בשר לעמוד במחבת 10 דקות.
הסר קציץ בשר מהמחבת, וחתוך ל -12 פרוסות.
הערה: תחליף בשר בקר טחון רזה עבור עגל הקרקע חזיר, אם תרצה.