קציץ בשר עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, עלי טימין, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציץ בשר כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בכוס גדולה למדידת כוס, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
2
מסננים את פורצ ' יני, שומר את הנוזל השריה. יש לשטוף אותם בקצרה, לטפוח יבש דק קוצצים.
3
תן פורצ ' יני השריית נוזל להתיישב, ואז לשפוך אותו לתוך קערה בינונית, משאיר את החצץ מאחור.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את השום, פורצ 'יני קצוץ ו 2 כפות של פורצ' יני שמורות השריית נוזל ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך כ 5 דקות. מערבבים רוזמרין, טימין ומרווה לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
משרים את הלחם בנוזל הפורצ ' יני הנותר עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לסחוט יבש וקרע לחתיכות קטנות. שמור את פורצ ' יני נוזלי עבור הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מוסיפים את הלחם הטבול לקערה הגדולה, יחד עם בשר בקר טחון, עגל וחזיר והחזיר והביצים. מתבלים עם 1 כף מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור. ללוש את התערובת עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים את הבשר לתבנית אפיית ברזל יצוק אמייל גדולה או למחבת קלייה קטנה חסינת אש וטופחים אותו בחוזקה לכיכר סגלגל בגודל 10 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
בקערה, מערבבים את המיונז עם חרדל וקיין ומברישים אותו על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד השחמה המשרד למגע. באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם. תניח בצד את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
16
מוסיפים את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
17
מניחים את צלחת אפיית קציץ הבשר על חום גבוה בינוני ומערבבים מדי פעם עד טפטופים מתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
18
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד מופחת בחצי, על 3 עד 4 דקות. מסננים את התוכן של צלחת האפייה לתוך המחבת, לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות עבות ומעבירים את רוטב הפטריות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשר
20
הפוך קדימה: קציץ הבשר ורוטב ניתן לשמור בקירור בנפרד עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשר
21
המלצת יין: קציץ בשר עז, מפולפל ובעל גוף מלא יתחבר יפה מאוד עם קציץ בשר זה מלא עשב. חפש את פופיאנו פטיט סירה משנת 1997 מקליפורניה או את יקב הקפיצה של סטאגס משנת 1996 פטיט סירה.