קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קציץ בשר עם רוטב פטריות

קציץ בשר עם רוטב פטריות
קציץ בשר עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, עלי טימין, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציץ בשר כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס גדולה למדידת כוס, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מסננים את פורצ ' יני, שומר את הנוזל השריה. יש לשטוף אותם בקצרה, לטפוח יבש דק קוצצים.
3
תן פורצ ' יני השריית נוזל להתיישב, ואז לשפוך אותו לתוך קערה בינונית, משאיר את החצץ מאחור.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את השום, פורצ 'יני קצוץ ו 2 כפות של פורצ' יני שמורות השריית נוזל ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך כ 5 דקות. מערבבים רוזמרין, טימין ומרווה לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
משרים את הלחם בנוזל הפורצ ' יני הנותר עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לסחוט יבש וקרע לחתיכות קטנות. שמור את פורצ ' יני נוזלי עבור הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מוסיפים את הלחם הטבול לקערה הגדולה, יחד עם בשר בקר טחון, עגל וחזיר והחזיר והביצים. מתבלים עם 1 כף מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור. ללוש את התערובת עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים את הבשר לתבנית אפיית ברזל יצוק אמייל גדולה או למחבת קלייה קטנה חסינת אש וטופחים אותו בחוזקה לכיכר סגלגל בגודל 10 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
בקערה, מערבבים את המיונז עם חרדל וקיין ומברישים אותו על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד השחמה המשרד למגע. באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם. תניח בצד את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
16
מוסיפים את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
17
מניחים את צלחת אפיית קציץ הבשר על חום גבוה בינוני ומערבבים מדי פעם עד טפטופים מתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
18
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד מופחת בחצי, על 3 עד 4 דקות. מסננים את התוכן של צלחת האפייה לתוך המחבת, לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות עבות ומעבירים את רוטב הפטריות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
20
הפוך קדימה: קציץ הבשר ורוטב ניתן לשמור בקירור בנפרד עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
21
המלצת יין: קציץ בשר עז, מפולפל ובעל גוף מלא יתחבר יפה מאוד עם קציץ בשר זה מלא עשב. חפש את פופיאנו פטיט סירה משנת 1997 מקליפורניה או את יקב הקפיצה של סטאגס משנת 1996 פטיט סירה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות חזיר יער שחור, קצוץ דקאונקיות חזיר יער שחור, קצוץ דק1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש3largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1גבינת פרמזן מגוררתקמח לכל מטרה מעורבב עם 2 כפות מיםקמח לכל מטרה מעורבב עם 2 כפות מים5largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון454פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)454פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון454פלפל האבנרו1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד62 כפות חמאה מומסת1-inch-פרוסות עבות של לחם איטלקי, קרומים הוסרו1-inch-פרוסות עבות של לחם איטלקי, קרומים הוסרו8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררת4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררתרוזמרין קצוץ דקרוזמרין קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםעלי מרווה קצוצים דקעלי מרווה קצוצים דק1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון227פלפל האבנרופטריות שיטאקה, נבעו, כובעים פרוסים דקפטריות שיטאקה, נבעו, כובעים פרוסים דק1גבינת פרמזן מגוררתעלי טימין קצוצים דקעלי טימין קצוצים דק3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים