קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קציץ בשר עם רוטב פטריות

קציץ בשר עם רוטב פטריות
קציץ בשר עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, עלי טימין, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציץ בשר כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס גדולה למדידת כוס, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2
מסננים את פורצ ' יני, שומר את הנוזל השריה. יש לשטוף אותם בקצרה, לטפוח יבש דק קוצצים.
3
תן פורצ ' יני השריית נוזל להתיישב, ואז לשפוך אותו לתוך קערה בינונית, משאיר את החצץ מאחור.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום, פורצ 'יני קצוץ ו 2 כפות של פורצ' יני שמורות השריית נוזל ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך כ 5 דקות. מערבבים רוזמרין, טימין ומרווה לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
משרים את הלחם בנוזל הפורצ ' יני הנותר עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לסחוט יבש וקרע לחתיכות קטנות. שמור את פורצ ' יני נוזלי עבור הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מוסיפים את הלחם הטבול לקערה הגדולה, יחד עם בשר בקר טחון, עגל וחזיר והחזיר והביצים. מתבלים עם 1 כף מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור. ללוש את התערובת עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מעבירים את הבשר לתבנית אפיית ברזל יצוק אמייל גדולה או למחבת קלייה קטנה חסינת אש וטופחים אותו בחוזקה לכיכר סגלגל בגודל 10 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
בקערה, מערבבים את המיונז עם חרדל וקיין ומברישים אותו על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד השחמה המשרד למגע. באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם. תניח בצד את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
16
מוסיפים את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
17
מניחים את צלחת אפיית קציץ הבשר על חום גבוה בינוני ומערבבים מדי פעם עד טפטופים מתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
18
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד מופחת בחצי, על 3 עד 4 דקות. מסננים את התוכן של צלחת האפייה לתוך המחבת, לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות עבות ומעבירים את רוטב הפטריות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
20
הפוך קדימה: קציץ הבשר ורוטב ניתן לשמור בקירור בנפרד עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
21
המלצת יין: קציץ בשר עז, מפולפל ובעל גוף מלא יתחבר יפה מאוד עם קציץ בשר זה מלא עשב. חפש את פופיאנו פטיט סירה משנת 1997 מקליפורניה או את יקב הקפיצה של סטאגס משנת 1996 פטיט סירה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות חזיר יער שחור, קצוץ דקאונקיות חזיר יער שחור, קצוץ דק1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרה מעורבב עם 2 כפות מיםקמח לכל מטרה מעורבב עם 2 כפות מים5largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד6פרוסות1-inch-פרוסות עבות של לחם איטלקי, קרומים הוסרו1-inch-פרוסות עבות של לחם איטלקי, קרומים הוסרו8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין קצוץ דקרוזמרין קצוץ דק11 קילו קישואים,עלי מרווה קצוצים דקעלי מרווה קצוצים דק1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה, נבעו, כובעים פרוסים דקפטריות שיטאקה, נבעו, כובעים פרוסים דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין קצוצים דקעלי טימין קצוצים דק3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים