קציץ בשר עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, עלי טימין, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציץ בשר כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בכוס גדולה למדידת כוס, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2
מסננים את פורצ ' יני, שומר את הנוזל השריה. יש לשטוף אותם בקצרה, לטפוח יבש דק קוצצים.
3
תן פורצ ' יני השריית נוזל להתיישב, ואז לשפוך אותו לתוך קערה בינונית, משאיר את החצץ מאחור.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום, פורצ 'יני קצוץ ו 2 כפות של פורצ' יני שמורות השריית נוזל ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך כ 5 דקות. מערבבים רוזמרין, טימין ומרווה לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
משרים את הלחם בנוזל הפורצ ' יני הנותר עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לסחוט יבש וקרע לחתיכות קטנות. שמור את פורצ ' יני נוזלי עבור הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מוסיפים את הלחם הטבול לקערה הגדולה, יחד עם בשר בקר טחון, עגל וחזיר והחזיר והביצים. מתבלים עם 1 כף מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור. ללוש את התערובת עם הידיים עד בשילוב.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מעבירים את הבשר לתבנית אפיית ברזל יצוק אמייל גדולה או למחבת קלייה קטנה חסינת אש וטופחים אותו בחוזקה לכיכר סגלגל בגודל 10 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
בקערה, מערבבים את המיונז עם חרדל וקיין ומברישים אותו על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד השחמה המשרד למגע. באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם. תניח בצד את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
16
מוסיפים את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
17
מניחים את צלחת אפיית קציץ הבשר על חום גבוה בינוני ומערבבים מדי פעם עד טפטופים מתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
18
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד מופחת בחצי, על 3 עד 4 דקות. מסננים את התוכן של צלחת האפייה לתוך המחבת, לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות עבות ומעבירים את רוטב הפטריות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
20
הפוך קדימה: קציץ הבשר ורוטב ניתן לשמור בקירור בנפרד עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
21
המלצת יין: קציץ בשר עז, מפולפל ובעל גוף מלא יתחבר יפה מאוד עם קציץ בשר זה מלא עשב. חפש את פופיאנו פטיט סירה משנת 1997 מקליפורניה או את יקב הקפיצה של סטאגס משנת 1996 פטיט סירה.