קציץ בשר של כבאי.
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חרדל dijon תבואה, סלסה, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו קציץ בשר של כבאי., ספגטי עוף של כבאי, ו דבש הכבאים Muesli (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
משרים את הלחם במים חמים בקערה קטנה.
מניחים את הבשר בקערה גדולה.
מסננים לחם ומוסיפים בשר יחד עם בצל ירוק, בצל, סלסה, חרדל דיז ' ון, רוטב ווסטרשייר, שום, מלח ופלפל.
מערבבים ביד עד מעורבב היטב. בצורת כיכר ומקום במחבת כיכר משומנת.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש.
מסננים את עודף שומן העליון עם רוטב ברביקיו (דיאנה). חזור לתנור ואפה במשך 15 דקות נוספות.