אם יש לך קמח חזק, דובדבן glacé, תאנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: קציץ תפוחים מתובל, קציץ אגוזים מתובל, ו כיכר תה מלונית מתובלת.
הוראות
1
משרים את הפירות היבשים במיץ תפוזים כ -30 דקות, ואז מסננים, שומרים את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שים את הקמח, שמרים, סוכר גלגלית ומלח 1 כפית לתוך קערה גדולה ערבוב עם התבלינים פירות ספוג ומערבבים היטב. הפוך באר במרכז ושופכים את החלב החם, מיץ תפוזים שמורות, הביצה המוכה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מערבבים הכל יחד כדי ליצור בצק להתחיל עם כף עץ ולסיים עם הידיים. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר מים חמים; אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
ללוש בקערה או על משטח מקומח עד שהבצק הופך חלק וקפיצי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים באופן רופף במגבת תה נקייה ולחה. השאירו במקום חם לעלות עד בערך הוכפל בגודל זה ייקח בערך 1 hr תלוי כמה חם החדר.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לדפוק את הבצק בחזרה על ידי לישה במשך כמה שניות. אבק 2 x 2lb כיכר טינס עם קמח. חצי מהבצק. השתמש קצת קמח כדי לעזור לך לעצב כל חצי לתוך אליפסה חלקה, ואז פופ אותם לתוך פחיות. מכסים את שניהם באופן רופף עם מגבת תה נקייה ולחה ועוזבים כדי להוכיח במקום חם במשך כ 20 דקות. בינתיים, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 20 דקות, ואז להתקרר בקופסאות לפני היציאה ופריסת.