קציצות יין ונקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל יין חזיר קציצות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, panko, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם 5 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים קמח; מערבבים 3 דקות. מערבבים בהדרגה יין, מרק, חלב ואגוז מוסקט. מערבבים עד שהתערובת מתעבה, כ -45 שניות.
מוסיפים בשר חזיר ופטרוזיליה; מבשלים עד לתערובת עבה, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
מורחים תערובת חזיר על צלחת. מקררים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
מניחים ביצים מוכות panko בקערות בינוניות נפרדות. צורה תערובת חזיר לתוך כדורי 1 אינץ'. לטבול ביצים בביצה, ואז מעיל עם panko.
חום מספיק שמן לבוא 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי קציצות ומטגנים עד חום זהוב, מסתובב מדי פעם, על 2 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם שאר קציצות.
* זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.