קציצות כבש אל פרסקו
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו לחם, שמן זית, כבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר), קציצות הכבש האכזריות של מוחמד, ו קציצות כבש מצופות בפירורי לחם, דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 8-10 דקות עד קלוי. בינתיים, לשפשף שמן זית על כל מדפים של כבש, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז לעמוד אותם בדיל קלייה.
תוציא את הלחם מהתנור ותכניס את הטלה. צולים את הטלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפריש במשך כ 5 דקות כדי להתקרר. בזמן שאתה מחכה, לשבור את הלחם הקלוי למעבד מזון, להוסיף את השום, פטרוזיליה ונענע ומתבלים עם מלח ופלפל. קוצצים עד שיש לך פירורים גסים, ואז להטות לתוך צלחת רחבה, רדודה.
כאשר הטלה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, מורחים חרדל על הצדדים בשרניים, תחתית ומסתיים. להחזיק מתלה על ידי העצמות ולשבת אותו בפירורי הרבי, ואז לגרוף את חופנים של פירורים ולחץ אותם על החרדל. חזור עם 2 מדפים אחרים (ייתכן שיש כמה פירורים שנותרו, אבל אתה צריך את זה רבים כדי להיות מסוגל לגרוף אותם).
צלוי 3 מתלים של כבש, בצד בשרי uppermost, במשך 20 דקות. אם הפירורים מתחילים לחרוך,לכסות באופן רופף עם נייר.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
לפיקניק, צולים את הטלה עד 6 שעות קדימה. כאשר קר, להפריד לתוך cutlets (זה פשטות עצמה, כמו העצמות לספק הנחיות) בזהירות לעטוף אותם בנייר כסף. אל תשכח לקחת צנצנות של חרדל וג ' לי מנטה לשרת עם כבש.