קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קציצות עגל ומרווה ופסטה עם גורגונזולה-רוטב אגוז

קציצות עגל ומרווה ופסטה עם גורגונזולה-רוטב אגוז
קציצות עגל ומרווה ופסטה עם רוטב גורגונזולה-אגוז דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1377 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, מלח, פסטה ג'ומלי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 80%. מתכונים דומים: פסטה עוף בגריל ברוטב שמנת אגוז גורגונזולה, בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, ו דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים מים על להרתיח עבור פסטה. כשזה מגיע לרתיחה, מלח את המים ומבשלים פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
3
ניקוז.
4
בזמן שפסטה עובדת, מניחים עגל בקערת ערבוב ומוסיפים לו את הביצה, שום, מרווה, פירורי לחם, גבינה, מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
שוםשום
מוסקטמוסקט
פסטהפסטה
מרווהמרווה
עגלעגל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
טפטוף קצת שמן זית כתית נוספת לתוך הקערה, לערבב לגלגל כדורי 1 אינץ ' קטנים. מסדרים כדורים בשכבה אחת על גיליון עוגיות nonstick ואופים 8 עד 10 דקות בתנור חם עד שהבשר הוא זהוב ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
עוגיותעוגיות
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
6
טוסט האגוזים ולמקם אותם למעבד מזון. טוחנים אגוזי מלך ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
במחבת עמוקה מעל חמאה מומסת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מקציפים קמח לחמאה ומבשלים דקה ואז מקציפים ביין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להקציף במלאי, כאשר הוא בועות ומתחיל להפחית, מערבבים בקרם ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים כדי לעבות את הרוטב קצת, 2 עד 3 דקות, להמיס את Gorgonzola ומערבבים אגוזי מלך הקרקע ולאחר מכן עונה את הרוטב עם פלפל, לטעום, ואולי קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אגוזי מלךאגוזי מלך
פלפלפלפל
קרםקרם
רוטברוטב
מלאימלאי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
לגרוס את הירוקים לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
11
זרוק את הפסטה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
12
מגישים פסטה מעוטר עם תל נדיב של ירקות לערבב כפי שאתה אוכל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פסטהפסטה

מרכיבים