קראמבל תות-ריבס
את המתכון ניתן להכין קראמבל תות-ריבס בערך 1 שעה. אתה מקבל קינוח שמגיש 4. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. לכו לחנות ואספו קמח אורז חום, תמצית ונילן, ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קראמבל ריבס תות, קראמבל ריבס תות, ו ריבס-תות שדה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הריבס, התותים, הסוכר, 1 כף קמח אורז וקינמון.
מעבירים לתבנית אפייה של 3 כוסות המצופה בתרסיס בישול.
בקערה אחרת שלבו את יתרת קמח האורז, הקורנפלקס, הסוכר החום והווניל; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה. מצננים 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.