קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד קרואסון עם רוטב גלידה בורבון. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1287 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 88 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג לחם עם רוטב שמנת בורבון, פודינג לחם בורבון עם גלידה ורוטב קרמל, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב תהליך חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיפים קינמון, וניל, ודופק לשלב.
בעוד המעבד פועל סדק 5 ביצים לתוך התערובת. כבה את המיקסר וגרד את הצדדים.
מוסיפים את השמנת והדופק הכבדים לשלב.
חמאה קלה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. לשבור את הקרואסונים לחתיכות 1 אינץ ושכבה במחבת. פזר את הצימוקים ואת שוקולד מריר מגולח על החלק העליון, ומערבבים בעדינות לשלב.
יוצקים את תערובת הביצים על הקרואסונים; להשרות במשך 8 עד 10 דקות. תצטרך לדחוף קרואסונים חתיכות למטה במהלך הזמן הזה כדי להבטיח אפילו כיסוי על ידי תערובת ביצה.
מכסים בנייר כסף ואופים עבור 35minutes.
הסר רדיד ואופים במשך 10 דקות נוספות כדי להשחים את החלק העליון. הפודינג לחם קרואסון נעשה כאשר פודינג מוגדר, אבל עדיין רך. אפשר להתקרר.
מגישים עם רוטב גלידת ויסקי.