קיץ פירות קרוסטטן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 606 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מי קרח, אוכמניות, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קרוסטטה של פירות קיץ (אינה גרטן), קיץ שזיף קרוסטטה, ו אפרסק קיץ וקרוסטטה של ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. דופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החמאה וזורקים במהירות (ובזהירות!) עם האצבעות שלך כדי מעיל כל קוביית חמאה עם הקמח. דופק 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל אפונה. כשהמנוע פועל, הוסף את מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. המשך ללחוץ על כפתור הדופק כדי לשלב, אך עצור את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק לקרש מקומח היטב, מרדדים אותו לכדור, חוצים לשניים ויוצרים ל -2 דיסקים שטוחים. לעטוף את הדיסקים פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. אם אתה רק צריך 1 דיסק של בצק הדיסק השני של בצק יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.