קרוסטיני גבינה עם חמאת עשבי אנשובי
קרוסטיני גבינה עם חמאת עשבי אנשובי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 203 גרם של שומן, וסך הכל 3196 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי טימין, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוסטיני גבינה עם חמאת עשבי אנשובי, אספרגוס טרי עם אנשובי-חמאה קרוסטיני, ו ביצים מבושלות עם צנוניות ואנשובי-חמאה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם מתמוססים, כ 3 דקות. מערבבים את עשבי תיבול, שום, גרידת לימון, ופלפל אדום מרוסק.
מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב, כ -10 דקות.
חותכים את פרוסות הלחם בחצאים ומגישים.