קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. זה הר ד ' אובר יש 87 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פתיתי פלפל גרוס, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה חזיר עם קרום פלפל עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו בשר חזיר עם קרום פקאן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בכלי רדוד שלבו את הפקאנים, פירורי הלחם, הסוכר החום, המלח, הפלפל והפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בצלחת רדודה נפרדת, מכים קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. מחפר אותם בתערובת הפקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מורחים גבינת שמנת עשב
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
7
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקדי חזיר מעל הארוגולה. כף כ -1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אחוז שומןאחוז שומן
8
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
9
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס ומרק העוף, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
13
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי ארוגולה בייביעלי ארוגולה בייבי2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)48ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם צרפתי קלוי סיבוביםלחם צרפתי קלוי סיבובים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2largesביציםביצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון48ריבס, קצוץ טרי או קפואעלי טימין טריים לקישוט, לא חובהעלי טימין טריים לקישוט, לא חובה2(חוֹרֶף)עלי טימין טחוניםעלי טימין טחונים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום טחוןפתיתי פלפל אדום טחון907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר פילה, גזוזבשר חזיר פילה, גזוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן טחוניםאגוזי פקאן טחונים11 קילו קישואים,8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים48ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות תותים טריים קצוצים (אודותכוסות תותים טריים קצוצים (אודות2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

ניתן לשלב את קרוסטיני עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%