קרוסטיני עם ריבת עגבניות מיובשות עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר, פלפל, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שום קרוסטיני עם ברי וריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים סיר בינוני מעל חום בינוני.
2
מוסיפים את העגבניות הקצוצות המיובשות, 1 כף שמן העגבניות השמורות המיובשות, שמן זית, בצל ושום. מערבבים ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים חום בקצוות, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הסוכר, חומץ, מים, מרק עוף, טימין, מלח ופלפל. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הכיסוי ולהמשיך רותח עד רוב הנוזל מצטמצם ואת התערובת היא עקביות של ריבה, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר.
2
מניחים את פרוסות בגט על תבנית האפייה. באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את פרוסות באגט עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים עד קלוי קלוי, כ 8 דקות.
5
מניחים את גבינת העז הרכה בקערה קטנה. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1
מורחים את crostini עם ריבת עגבניות מיובשות שמש העליון עם תערובת גבינת עיזים ועשב.