קרוסטיני רומנה
קרוסטיני אלה רומנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 2457 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מוצרלה, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו ניוקי רומנה, מניקוטי אלה רומנה, ו ספידיני רומנה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את פרוסות הג ' בטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד פריך וזהוב סביב הקצוות, כ 8 דקות.
מניחים את פרוסות הפרושוטו והמוצרלה על טוסט הקרוסטיני ומחזירים לתנור להמסת הגבינה, כ -8 דקות נוספות.
בינתיים שלבו את החמאה ועלי המרווה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה נמסה ומתחילה להשחים בכתמים ועלי המרווה פריכים, כ -5 דקות.
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור.
מעבירים את הקרוסטיני לצלחת הגשה.
מזלפים את הקרוסטיני עם חמאת המרווה ומגישים מיד.