קרוק מאדאם קדירה
תבשיל קרוק מאדאם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 605 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. נסו טוסט צרפתי קרוק מאדאם קדרה, קרוק מאדאם, ו קרוק-מאדאם עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה עד לבעבוע.
מקציפים בקמח ומבשלים 1 דקה. מקציפים לאט את החלב ומבשלים עד שהוא סמיך ומבעבע, 3 עד 5 דקות נוספות.
מקציפים פנימה את החרדל, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
יוצקים שכבה דקה של הרוטב לתבנית האפייה המוכנה ומכסים אותה ב -5 או 6 פרוסות הלחם, ואז פרוסות החזיר ושכבה אחידה של הגרוייר. חזור על השכבות פעם נוספת, מסתיים בשכבה שלישית של רוטב כדי לכסות את כל.
אופים את הקדרה במשך 30 דקות.
מוציאים אותו מהתנור וחותכים ל -6 חלקים שווים.
עבודה 2 קבוצות, להמיס 1כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מפצחים 3 ביצים למחבת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהלבנים כמעט מתייצבים, כ -3 דקות. בזהירות להעיף את הביצים וממשיכים לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 1 דקה יותר. אתה הולך למעלה כל מנה של תבשיל עם ביצה מטוגנת. חזור על הפעולה עם 3 הביצים הנותרות ו -1 כף חמאה. למעלה עם גרוייר וזה בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.