קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

קרוק מאדאם קדירה

קרוק מאדאם קדירה
תבשיל קרוק מאדאם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 605 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. נסו טוסט צרפתי קרוק מאדאם קדרה, קרוק מאדאם, ו קרוק-מאדאם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה עד לבעבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקציפים בקמח ומבשלים 1 דקה. מקציפים לאט את החלב ומבשלים עד שהוא סמיך ומבעבע, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מקציפים פנימה את החרדל, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים שכבה דקה של הרוטב לתבנית האפייה המוכנה ומכסים אותה ב -5 או 6 פרוסות הלחם, ואז פרוסות החזיר ושכבה אחידה של הגרוייר. חזור על השכבות פעם נוספת, מסתיים בשכבה שלישית של רוטב כדי לכסות את כל.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים את הקדרה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים אותו מהתנור וחותכים ל -6 חלקים שווים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
עבודה 2 קבוצות, להמיס 1כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מפצחים 3 ביצים למחבת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהלבנים כמעט מתייצבים, כ -3 דקות. בזהירות להעיף את הביצים וממשיכים לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 1 דקה יותר. אתה הולך למעלה כל מנה של תבשיל עם ביצה מטוגנת. חזור על הפעולה עם 3 הביצים הנותרות ו -1 כף חמאה. למעלה עם גרוייר וזה בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
GruyereGruyere
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן