קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה

קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה
קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב בשמל, חלבונים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: לאטה חלב הזהב, לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו מאצ'ה לאטה עם חלב קשיו.

הוראות

1
כדי להפוך את בשמל: פגש את החמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקמח" התבשל " כ -2 דקות. לאט לשפוך את החלב החם טיאטאו כל הזמן, ולהפוך את החום גבוה. ממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך בעליל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש והמלח, לפי הטעם. מתכון זה מכין כ -5 כוסות בכמל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לקרוקטים: מערבבים את הקקופקוואלו לבצ ' מל.
4
תנו לרוטב להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים את הרוטב לפחות 1 שעה לפני הכנת הקרוקטים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
חותכים את הבצ 'מל לנתחים בגודל 2 אינץ'. מצפים את נתחי הביצים ואז מכסים לחלוטין בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הניחו את הקרוקט על תבנית עם נייר אפייה למנוחה בזמן שאתם מכינים את האחרים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את הקרוקטים עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הקרוקטים לשמן, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש, הסר את הקרוקטים המוגמרים לניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®