קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה
קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב בשמל, חלבונים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: לאטה חלב הזהב, לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו מאצ'ה לאטה עם חלב קשיו.
הוראות
כדי להפוך את בשמל: פגש את החמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקמח" התבשל " כ -2 דקות. לאט לשפוך את החלב החם טיאטאו כל הזמן, ולהפוך את החום גבוה. ממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך בעליל.
מסירים מהאש והמלח, לפי הטעם. מתכון זה מכין כ -5 כוסות בכמל.
לקרוקטים: מערבבים את הקקופקוואלו לבצ ' מל.
תנו לרוטב להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים את הרוטב לפחות 1 שעה לפני הכנת הקרוקטים.
חותכים את הבצ 'מל לנתחים בגודל 2 אינץ'. מצפים את נתחי הביצים ואז מכסים לחלוטין בפירורי לחם.
הניחו את הקרוקט על תבנית עם נייר אפייה למנוחה בזמן שאתם מכינים את האחרים.
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את הקרוקטים עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הקרוקטים לשמן, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש, הסר את הקרוקטים המוגמרים לניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח ומגישים מיד.