קרם מטוגן ונציאני: קרם פריטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), עוגות שעועית שחורה עם ביצה מטוגנת Crema אבוקדו, ו דג מטוגן טוסטדה עם קרם, סלסה ורדה וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מעט שמן זית, משמנים קלות ובאופן שווה תבנית אפייה קטנה או פיסת נייר שעווה גדולה המונחת על משטח עבודה. שמור על משטח משומן בקרבת מקום בזמן שאתה עובד על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
כיריים
2
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את החלב חם, אבל לא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בסיר קטן שני על אש נמוכה, לשלב את חלמונים ביצה, סוכר, וניל. באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן עד משולב היטב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח, החלב וגרידת הלימון וממשיכים לערבב לאט. הקפד להשתמש בכפית העץ כדי לנקות את תחתית המחבת עם כל כמה סטירים כדי להימנע מלתת כל ביצה לבשל וקרש לתחתית המחבת. להפוך את החום למדיום עדין ולהמשיך לערבב לאט עד התערובת מתעבה ויוצר קרם מאפה הומוגני צפוף מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
גרידת לימון
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
5
כאשר הקרם התעבה בעדינות לשפוך את הקרם על משטח העבודה מוכן. באמצעות מרית, להפיץ את הקרם, כך שהוא יוצר שכבה 1 1 אינץ ' עבה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
כאשר הקרם התקרר, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את שכבת הקרם לצורות 2 אינץ ' (עיגולים או ריבועים).
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
סכין
7
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות F. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
9
בעוד השמן מתחמם, מניחים את הקמח, את החלבונים ואת פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. בזהירות לדלות את מעגלי הקרם 1 על ידי 1 דרך הקמח, ולאחר מכן את החלבונים ביצה ולאחר מכן את פירורי הלחם. עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את fritters עד חום זהוב. השתמש כף מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את כיסונים לתוך השמן, להיזהר לא להתיז. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את fritters סיים צלחת הגשה. חזור על התהליך עד שכל קרם פריטה מבושלים.