קרם מרק גבינת ברוקולי
קרם של מרק גבינת ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, מרק ירקות, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו קרם מרק גבינת ברוקולי, קרם מרק גבינת ברוקולי, ו קרם ברוקולי-מרק גבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר נון-סטיק גדול מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו בצל עד שהוא רך.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מוסיפים את הברוקולי, הטרגון, הטימין והפלפל; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהברוקולי רך.
מוסיפים חלב; מבשלים, ללא כיסוי, 5 דקות יותר.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. להחזיר את כל למחבת; חום דרך. הפחיתו את החום.
מוסיפים 1 כוס גבינה; מערבבים רק עד להמסה.