קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

קרם צרפתי

קרם צרפתי
המתכון קרם צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך קצפת, אבקת סוכר, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלידת Vanillan צרפתית, גלידת Vanillan צרפתית, ו לחם מטוגן עם ריבה וקרם..

הוראות

1
צ ' יל קערה עמוקה ואת מקצף רוטרי או שוט של מיקסר לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לשים גבינת שמנת בקערה ומערבבים במהירות גבוהה עם רוטרי או מקצף עד גבינה מופצת סביב בסיס הקערה. עם מיקסר במהירות גבוהה, יוצקים קרם לאורך הצד של הקערה (לא לתוך מקצף) לתוך הגבינה, לאט מספיק כי הגבינה נשארת עבה ויוצר רכסים כמו קצפת נוקשה כמו שאתה מכה אותו; לגרד צדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כאשר כל הקרם מוקצף לתוך הגבינה, לכבות מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון ואבקת סוכר לפי הטעם; מערבבים במהירות בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו