תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קרמה קרמל קוקוס. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 25 . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, מים, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרם קוקוס קרמל, קרם קוקוס קרמל, ו הל-קרמל קוקוס קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר, מבשלים את הסוכר המגורען עם המים מעל חום מתון, מברישים את הצדדים של המחבת עם מברשת רטובה, עד צורות ענבר עשיר קרמל, על 15 דקות. במהירות לשפוך את הקרמל לתוך זכוכית מרובעת 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קרמל
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת רוטב
3
בקערה, לנצח את חלמונים ביצה וסוכר חום עד עבה מאוד, 2 דקות. מקציפים את הקרם, חלב קוקוס, וניל ומלח ושופכים לתבנית האפייה. שים את הצלחת במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
סוכר חום
חלמון ביצה
וניל
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
יוצקים מים חמים במחבת כדי לבוא באמצע הצד של המנה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים במשך 1 שעה, עד פודינג מוגדר רק אבל עדיין jiggly במרכז. להכניס למקרר את המנה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
תריץ סכין מסביב לקצה הפודינג. הגדר את המנה במחבת של מים חמים במשך 10 שניות. הפוך מגש שטוח על הצלחת ואז להפוך את פודינג וקרמל על מגש. למעלה עם קוקוס קלוי ומגישים.