קרמל סיידר תפוחים רך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 386 גרם של שומן, וסך הכל 8582 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קרמל סיידר תפוחים, קרמל סיידר תפוחים, ו קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מבשלים את סיידר תפוחים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1 כוס, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את סיידר מופחת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
קו 9 על 13 אינץ ' מעוטר במחבת עם לסכל מעיל לסכל עם תרסיס בישול nonstick. בסיר בינוני, לשלב את השמנת הכבדה חלב מרוכז ולהביא לרתיחה מעל חום מתון; לשמור על התערובת חמה על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בסיר גדול אחר, לשלב את הסוכר עם סיידר תפוחים מופחת, סירופ תירס, מים ומלח ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות. בזהירות להקציף את החמאה עד נמס. בהדרגה לטאטא בתערובת קרם חם עד incorporated. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות קרמל הזהב והטמפרטורה מגיעה 245 על מדחום ממתקים, כ 45 דקות. מערבבים בקינמון, allspice וציפורן לגרד את הקרמל למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר את הקרמל בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
מברשת קלה גיליון נייר קלף עם שמן. הפוך את הקרמל על הקלף וקלף את נייר הכסף. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הקרמל לרצועות 1 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך את רוחב הבלוק לתוך מלבנים 1/2 אינץ'. לעטוף כל קרמל בכיכר נייר קלף או עטיפת ממתקים ולסובב את הקצוות כדי לאטום.