קרנה אסאדה
Carne Asadan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לך לחנות ותביא בירה מקסיקנית, מלח, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות של הבירה, מיץ לימון, מיץ לימון, שום, בצל, ופלפל נמדד בקערה גדולה, לא מגיבה ומערבבים.
מוסיפים את סטייק האגף, מכסים, מניחים במקרר, ומשרים לפחות 30 דקות או לילה.כאשר מוכן לבשל את הבשר, לחמם גריל גבוה (כ 260°).
הסר את הבשר מן המרינדה (הזמנת מיצי המרינדה), ללטף אותו יבש, מתבלים היטב עם מלח.
מעבירים את המרינדה לסיר בינוני, מוסיפים את הבירה 1/2 כוס הנותרים, ומניחים מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, לרפרף את כל קצף או זיהומים שמגיעים אל פני השטח, ולתת את התערובת להפחית בחצי, כ 20 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה חסינת חום, לערבב את הסוכר החום, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מניחים את הבשר על הגריל ומבשלים בינוני, על 7 עד 10 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות. אם משמש ראשי, לחתוך את הסטייק נגד התבואה לרצועות 1 אינץ'; אם משמש מילוי טאקו או בוריטוס, קוצצים גס.
מניחים בצלחת מנה ומכסים עם מיצי המרינדה מופחת.שיוך משקאות: סול Cerveza, מקסיקו. מנה גדולה של בשר מקסיקני דורשת לא יותר מסובך או אינטנסיבי מאשר בירה מקסיקנית טובה ונקייה. לטפטף קצת סיד לתוך הבירה כדי להביא את בהיר, הדר טאנג וזה יגרום צמא מרווה לגימה מרענן הפה אחרי כל ביס של סטייק.