קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קרפ זינפנדל תות ריבס

קרפ זינפנדל תות ריבס
תות ריבס זינפנדל קרפס היא ארוחת בוקר ים תיכונית. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 1044 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, סירופ ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . זה מושלם ליום האם . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרפ ריבס תותים , קרפ לימון הל עם רפרפת ריבס תותים , וטרייפל תות זינפנדל .

הוראות

1
בקערה, טורפים יחד את החומרים היבשים. בקערה נפרדת, טורפים יחד מרכיבים רטובים. מערבבים לאט את החומרים היבשים לתוך הרטוב. מצננים במשך שעה. מסננים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
כ-7 אונקיות (75 גרם) ג'ינג'ר טריכ-7 אונקיות (75 גרם) ג'ינג'ר טרי
2
מוסיפים למחבת חמה מספיק בלילה כדי לצפות דק את תחתית התבנית. מבשלים קרפ כדקה או עד שהחלק התחתון של קצוות הקרפ מתחיל להתכרבל. הופכים ומבשלים כ-30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בערך 7 אונקיות ג'ינג'ר טריבערך 7 אונקיות ג'ינג'ר טרי
3
מסירים כל קרפ ועורמים על צלחת. מניחים בצד עד שמוכנים למילוי.
1
מוסיפים את כל החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/4 מהדרך. מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אגוז מוסקט שלם, כתוש1/2 אגוז מוסקט שלם, כתוש
ציוד שתשתמש בו
גרגירי פלפל ורוד כתושגרגירי פלפל ורוד כתוש
1
שמים את החומרים בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/
מרכיבים שתצטרך
גרגירי פלפל ורוד כתושגרגירי פלפל ורוד כתוש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס סירופ ריבס1/4 כוס סירופ ריבס
2
מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ כבד.
מרכיבים שתצטרך
1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות
1
מניחים את החומרים בקערה של מערבל סטנד עם משוט ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לעשות זאת לסירוגין עם מיקסר ידני.
מרכיבים שתצטרך
ריבס, חתוך לקוביות גדולותריבס, חתוך לקוביות גדולות
ציוד שתשתמש בו
3 ליטר תותים, קלופים3 ליטר תותים, קלופים
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
בערך 1.5 אונקיות סוכרבערך 1.5 אונקיות סוכר
1
מקפיצים תותים בכמות קטנה של חמאת ריבס עד שהם רכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות (187 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (187 גרם) סוכר
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
בערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכר
2
מוסיפים סוכר וניל. מכסים עם חומץ פטל.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מורחים על תבנית יריעות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
כ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדלכ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדל
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל
4
ממלאים קרפים בחלק מתערובת התותים ועוד מעט חמאת ריבס. מקפלים לרבעים ומניחים על מגש זילוף, 3 בכל פעם, מנוקדים בכמות קטנה של חמאת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קרפיםקרפים
1
להניח קרפ אחד מושחם ולמרוח במעט חמאת ריבס. כף חלק מהתותים המוקפצים במרכז ומקפלים את הקרפ כך שהוא יחפוף מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2
מפזרים מעט מסוכר הווניל ומשחימים בעזרת לפיד.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מזלפים מעט מסירופ זינפנדל מעל, ומפזרים גרגירי פלפל ורוד ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ZinfandelZinfandel
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4
מגישים עם גלידה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

מרכיבים

85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 3 ounces bread flourAbout 3 ounces bread flour227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר8ריבס, קצוץ טרי או קפואSome rhubarb butterSome rhubarb butter85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 3 ounces melted butterAbout 3 ounces melted butter85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 3 ounces cake flourAbout 3 ounces cake flour3חלמוניםחלמונים3ביציםביצים75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 7 ounces fresh gingerAbout 7 ounces fresh ginger8ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידהגלידה3666 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים1מוסקט שלם, מרוסקמוסקט שלם, מרוסק8ריבס, קצוץ טרי או קפואCrushed pink peppercornsCrushed pink peppercorns8ריבס, קצוץ טרי או קפואחומץ פטלחומץ פטל31אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סירופ ריבססירופ ריבס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)rhubarb, cut into large chunksrhubarb, cut into large chunks11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים3pintsתותים, מגולשיםתותים, מגולשים3pintsתותים, מגושם ובתורתותים, מגושם ובתור43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 1.5 ounces sugarAbout 1.5 ounces sugar187אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 7 ounces sugarAbout 7 ounces sugar200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)About 7 ounces sugarAbout 7 ounces sugar1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול2(חוֹרֶף)כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר ונילסוכר וניל2בצל צהוב בינוני, קצוץכ-6 כוסות מיםכ-6 כוסות מים3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקAbout 11 ounces ZinfandelAbout 11 ounces Zinfandel

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן

שמנת שרי, פורט ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לקרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.