תות ריבס זינפנדל קרפס היא ארוחת בוקר ים תיכונית. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 1044 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, סירופ ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . זה מושלם ליום האם . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרפ ריבס תותים , קרפ לימון הל עם רפרפת ריבס תותים , וטרייפל תות זינפנדל .
הוראות
1
בקערה, טורפים יחד את החומרים היבשים. בקערה נפרדת, טורפים יחד מרכיבים רטובים. מערבבים לאט את החומרים היבשים לתוך הרטוב. מצננים במשך שעה. מסננים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגה
כ-7 אונקיות (75 גרם) ג'ינג'ר טרי
2
מוסיפים למחבת חמה מספיק בלילה כדי לצפות דק את תחתית התבנית. מבשלים קרפ כדקה או עד שהחלק התחתון של קצוות הקרפ מתחיל להתכרבל. הופכים ומבשלים כ-30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בערך 7 אונקיות ג'ינג'ר טרי
3
מסירים כל קרפ ועורמים על צלחת. מניחים בצד עד שמוכנים למילוי.
1
מוסיפים את כל החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/4 מהדרך. מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אגוז מוסקט שלם, כתוש
ציוד שתשתמש בו
גרגירי פלפל ורוד כתוש
1
שמים את החומרים בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/
מרכיבים שתצטרך
גרגירי פלפל ורוד כתוש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס סירופ ריבס
2
מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ כבד.
מרכיבים שתצטרך
1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות
1
מניחים את החומרים בקערה של מערבל סטנד עם משוט ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לעשות זאת לסירוגין עם מיקסר ידני.
מרכיבים שתצטרך
ריבס, חתוך לקוביות גדולות
ציוד שתשתמש בו
3 ליטר תותים, קלופים
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
בערך 1.5 אונקיות סוכר
1
מקפיצים תותים בכמות קטנה של חמאת ריבס עד שהם רכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות (187 גרם) סוכר
בערך 7 אונקיות סוכר
בערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכר
2
מוסיפים סוכר וניל. מכסים עם חומץ פטל.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות סוכר
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מורחים על תבנית יריעות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
כ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדל
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדל
4
ממלאים קרפים בחלק מתערובת התותים ועוד מעט חמאת ריבס. מקפלים לרבעים ומניחים על מגש זילוף, 3 בכל פעם, מנוקדים בכמות קטנה של חמאת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קרפים
1
להניח קרפ אחד מושחם ולמרוח במעט חמאת ריבס. כף חלק מהתותים המוקפצים במרכז ומקפלים את הקרפ כך שהוא יחפוף מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2
מפזרים מעט מסוכר הווניל ומשחימים בעזרת לפיד.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מזלפים מעט מסירופ זינפנדל מעל, ומפזרים גרגירי פלפל ורוד ותותים.
שמנת שרי, פורט ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לקרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.