קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש
נקניק מתוק וחריף Ragu Nachos עם בצל כבוש הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1216 קלוריות. תמורת 4.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-4 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עד 3 רוטב חריף באמת, גבינת מסקרפונה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק חריף ראגו נאצ'וס עם בצל כבוש, בצל כבוש מהיר ומתובל, ובורגר הודו פיקנטי עם בצל כבוש.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שמים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי
Parmigianino מגורר טריParmigianino מגורר טרי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מצפים תבנית רחבה ועמוקה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הירקות המרוסקים, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להידבק למחבת - אתה רוצה להשחים את השטויות מהחבר'ה האלה עד שמתחיל להיווצר קרום בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את החתיכות החומות, ואז נותנים שוב להיווצרות הרוטב. היו סבלניים כאן ואל תמהרו, כאן מתפתח הטעם הגדול; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר נוצר הקאראד החום המקסים ונגרד כמה פעמים, הוסיפו את רסק העגבניות תוך ערבוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
תנו לזה להתחיל להזהיב מעט והמשיכו לערבב במשך 2 עד 3 דקות. אין הרבה נוזלים בשלב זה כדי למנוע מהדברים להישרף, אז היזהר ועבור מהר.
6
מוסיפים את היין, מערבבים לאיחוד ומגרדים את כל החתיכות החומות שנותרו. מבשלים עד שמחצית מהיין מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסיפו גם את הנקניק החריף וגם את הנקניק המתוק, ובעזרת כף כדי לשבור אותה, מבשלים עד שהבשר שחום (כאן נוצר סיבוב נוסף של טעמים חומים גדולים, אז קחו את הזמן), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות את הבשר בכ-1/2 אינץ'. מערבבים לאיחוד טוב, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הדפנה ואת צרור התימין. טועמים, מתבלים במלח ושוב טועמים; זה בשום אופן לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ומנמיכים לרתיחה (RTS). ממשיכים לבשל, בודקים מדי פעם, במשך 3 שעות, טועמים, מתבלים ומוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לבצל הכבוש: בקערה בינונית מערבבים את חומץ היין האדום עם 1/2 כוס מי ברז קרים. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבושבצל כבוש
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומניחים לשבת לפחות שעה. להרכבה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F. על מגש גדול מורחים שכבה של שבבי טורטייה. מורחים שכבה של הראגו על הצ'יפס. מכסים בשכבת גבינות פרמיג'ינינו ופונטינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור, מפזרים שכבה של ארוגולה מלמעלה ומסיימים עם כוס גדולה של גבינת מסקרפונה. פינוק גבינתי דביק. דליק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

20אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ארוגולה ארוזה כוס, קצוץארוגולה ארוזה כוס, קצוץ23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, חתוך לקוביות 1 אינץסלרי, חתוך לקוביות 1 אינץ1תיק גדולצ'יפס טורטייה תירסצ'יפס טורטייה תירס1קטןfennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dicefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dice66אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1חבורהfresh thyme, tied with butcher's twinefresh thyme, tied with butcher's twine3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2to 3 really good shots hot sauce, such as Tabascoto 3 really good shots hot sauce, such as Tabasco454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס גבינת מסקרפונה1/2 כוס גבינת מסקרפונה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2onions, cut into 1-inch diceonions, cut into 1-inch dice1red onion, sliced into very thin ringsred onion, sliced into very thin rings4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום לבבייין אדום לבבי1796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרו2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק5246 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקfreshly grated Parmigianinofreshly grated Parmigianino

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק