קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ראנצ'רוס של ג' יימי

ראנצ'רוס של ג' יימי
ניתן להכין את המתכון של ג'יימי הואבוס ראנצ' רוס בערך 35 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . ארוחת בוקר זו כוללת 637 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. 298 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 67%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ראנצ'רוס של ג' יימי, הואבוס ראנצ'רוס (ביצי ראנצ' רוס), ו ראנצ'רוס.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את העגבניות (עם מיצים), בצל, כוסברה, שום, ג ' לפנו ו -1 / 2 כפית מלח; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים את התערובת למחבת קטנה ומבשלים על אש בינונית עד שהיא מסמיכה מעט, כ -10 דקות. מכסים ושומרים על חום על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מבשלים את הצ ' וריסו עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים לרוטב ומכסים שוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים 1 כף שמן צמחי לשומן במחבת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים טורטיה במחבת ומבשלים עד להזהבה בהירה אך לא פריכה, כ-30 שניות. הופכים ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לצלחת בודדת. מבשלים את הטורטיות הנותרות, מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים את השעועית המטוגנת (אם משתמשים) במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מורחים את השעועית על הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
10
מוסיפים למחבת כף שמן נוספת. עבודה בקבוצות, לפצח את הביצים לתוך המחבת. מבשלים עד שהתחתיות מתייצבות והקצוות מזהיבים, 1 עד 2 דקות. סובבו את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד להתייצבות, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים ביצה אחת על כל טורטיה וכף את הרוטב החם על הביצים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מפזרים את האבוקדו, הגבינה והכוסברה הנוספת. למעלה עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: יין מבעבע, פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

יין מבעבע, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור הואבוס ראנצ ' רוס. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. התווית הצהובה של ווב קליקו ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי ששומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא וינטג ' שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה הבית של ווב קליקו מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים הנהדרים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך בדרך כלל קליקו, בעוד שמגע של פינו מיונייר מעגל את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות ואת עדינות חיוני יין מאוזן לחלוטין.