רביולי איטלקי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו רביולי איטלקי, רביולי איטלקי עם עגבניות ובייקון, ו רביולי איטלקי עם רוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 3 מרכיבים.
מברשת קצוות של עטיפות wonton עם חלמונים. כפית 1-1 / 2 כפית. תערובת גבינה על מרכז כל עטיפה; מקפלים באלכסון במחצית. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים 36 רביולי במיכל אטום; להקפיא לשימוש מאוחר יותר. לבשל רביולי הנותרים, בקבוצות, במים רותחים 2 עד 3 דקות. או עד רביולי לצוף למעלה.
מערבבים עם רוטב עגבניות ורוטב בייקון או רוטב עגבניות שמנת. (ראה טיפים.)