רביולי אפוי מעורר תיאבון קל
רביולי אפוי מעורר תיאבון קל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו רביולי אפוי קל, רביולי אפוי קל, ו תבשיל רביולי אפוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים ומתפורר, 8 עד 10 דקות; מערבבים שום ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ומערבבים בתיבול ומלח איטלקי. להפחית את החום נמוך לבשל בבית מבשלים, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מערבבים רביולי קפוא, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים רביולי עד מכרז, 6 עד 7 דקות.
מניחים חצי רביולי לתחתית צלחת האפייה מוכנה ומכסים בשכבות של חצי התרד, חצי רוטב בשר טחון, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת צ ' דר, ו 1 כף גבינת פרמזן גרוסה. חזור על שכבות שוב ומפזרים העליון עם הנותרים 1 כף פרמזן. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -20 דקות.