קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רביולי אפוי מעורר תיאבון קל

רביולי אפוי מעורר תיאבון קל
רביולי אפוי מעורר תיאבון קל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו רביולי אפוי קל, רביולי אפוי קל, ו תבשיל רביולי אפוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים ומתפורר, 8 עד 10 דקות; מערבבים שום ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ומערבבים בתיבול ומלח איטלקי. להפחית את החום נמוך לבשל בבית מבשלים, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מערבבים רביולי קפוא, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים רביולי עד מכרז, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
ניקוז.
6
מניחים חצי רביולי לתחתית צלחת האפייה מוכנה ומכסים בשכבות של חצי התרד, חצי רוטב בשר טחון, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת צ ' דר, ו 1 כף גבינת פרמזן גרוסה. חזור על שכבות שוב ומפזרים העליון עם הנותרים 1 כף פרמזן. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רביולירביולי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.