קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות42
ציון בריאות5
מגזין

רביולי בקר

רביולי בקר
רביולי בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, הצעת הגשה: רוטב מרינרה, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רביולי בקר לבבי, רביולי בקר בייקון, ו רביולי בקר וקישואים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: רביולי פין
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1
מחממים את השמן למשך 1 דקה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים כ -3 דקות תוך ערבוב בעזרת כף כדי שהבשר לא יתגבש. לאחר מכן מוסיפים את האורגנו, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מעבירים את המילוי למסננת ומסננים את עודפי השמן, ואז מעבירים אותו לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ללחם: במעבד מזון, דופקים את פירורי הלחם של הפנקו למחצית מגודלם המקורי; זה יאפשר להם לחם את הרביולי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רביולירביולי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים את הפירורים לקערה ומערבבים אותם היטב עם הפרמזן, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לבצק: מנפים לאט את הקמח לכל מטרה, הסולת ו -1 כפית המלח לקערה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את הביצים, השמן ו -1 עד 2 כפות מים. יוצרים את הקמח המנופה לתלולית על השיש ויוצקים מחצית מתערובת הביצים למרכז התל. התחל ליצור בצק בשתי אצבעות תוך תמיכה בתלולית הקמח ביד השנייה, ואז הוסף את שארית תערובת הביצים לאחר שהכמות המקורית נספגת. ממשיכים ללוש את הבצק ביד עד שכל הנוזלים נספגים, 5 עד 6 דקות, מאבקים את משטח העבודה בקמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקת הבצק. לאחר הבצק מעורבב היטב, לגלגל אותו לתוך הכדור, לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להרכבה ולטיגון: מחלקים את הבצק המנוחה ל -2 כדורים ומרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעובי אגורה (או מעבירים אותם דרך מכונת פסטה שלוש פעמים בהגדרות עובי של 8, 5 ולבסוף 2). ציון אחד הסדינים של בצק מגולגל עם סיכת רביולי ולמלא כל כיס הבקיע עם 1 כפית המילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
מברישים את שולי הבצק בשטיפת ביצים, מניחים מעל את יריעת הפסטה המגולגלת השנייה ואז לוחצים ואוטמים את הרביולי האישי בעזרת האצבעות, ומבטיחים שלא נלכד אוויר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
חותכים ומחלקים את החלקים האישיים.
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי ל -350 מעלות פרנהייט מחפר את הרביולי בקמח, ואחריו שטיפת הביצים, ולבסוף את הלחם. עבודה בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 3 דקות, מרפרף אותם פעם אחת במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
רביולירביולי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסננים על מגבות נייר ואז מגישים עם רוטב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשטיפת ביצים (חלקים שווים חלב וביצים, טרופות יחד)שטיפת ביצים (חלקים שווים חלב וביצים, טרופות יחד)2largesביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון11 קילו קישואים,טימין טרי טחוןטימין טרי טחון2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון (תערובת 80/20)בשר בקר טחון (תערובת 80/20)11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד42ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי42ריבס, קצוץ טרי או קפואהצעת הגשה: רוטב מרינרההצעת הגשה: רוטב מרינרה11 קילו קישואים,אורגנו טרי טחוןאורגנו טרי טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטהריקוטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולתקמח סולת11 קילו קישואים,שמן זית או שמן צמחישמן זית או שמן צמחי42ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי בקר. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.