רביולי דלורית עם פטריות
רביולי דלורית עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח כשר, תוספות: גבינת פרמזן טרייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. נסו רביולי דלורית עם פטריות, קראפט טרי לקחת אתגר 2: לזניה רביולי סקווש Butternut עם כרישה ופטריות Portabello תינוק, ו רביולי דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן רביולי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.
מוסיף רביולי מבושל חם, ולזרוק בעדינות. מערבבים במלח ופלפל.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.
הערה: בדקנו עם רביולי ממולא בדלורית של מזונות מלאים ב-Whole Foods 365.
רביולי גבינה עם פטריות: תחליף 2 (8-עוז.) חבילות שלוש רביולי מלא גבינה עבור רביולי דלורית.
ניוקי בטטה עם פטריות: תחליף 1 (16-עוז.) חבילת ניוקי בטטה עבור רביולי.