קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

רביולי ריקוטה וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה

רביולי ריקוטה וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה
רביולי ריקוטן וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 641 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.32 למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. אם יש לכם רביולי, גרידת תפוז, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון של 33%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רביולי ממולא בשעועית פאבה, ריקוטה ונענע ברוטב חמאה חומה, רביולי סלק במילוי ריקוטה, גבינת עיזים ונענע, ורביולי חזיר עם חומץ ליים ומלתת. רוטב.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מטבל;
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
3
*ניתן למצוא בשווקים מיוחדים באסיה.
4
שמן צמחי, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
1
מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, הסוכר, תמצית הווניל, עלי הנענע וגרידת התפוז. מגרדים פנימה את הגרעינים מפולי הווניל ומערבבים היטב. בעזרת מברשת בצק, מברישים את הקצוות של עטיפות הסיר בביצה הטרופה. כף 1 כפית מתערובת הריקוטה למרכז עטיפות הסיר. מקפלים את הבצק על המילוי ליצירת צורת חצי ירח. צובטים את שולי הבצק כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות כופתאותעטיפות כופתאות
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגיריםאורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
מנטהמנטה
גרידה כתומהגרידה כתומה
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
3
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-3 דקות) בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 30 שניות על כל צד עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1
בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוזים והסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
2
מסירים את המחבת מהאש ומניחים לסירופ להתקרר במשך 20 דקות. מערבבים פנימה את הנענע הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
3
מסדרים את הרביולי על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
יוצקים את רוטב הטבילה לקערת טבילה קטנה ומגישים לצד הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים