רביולי ריקוטן וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 641 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.32 למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. אם יש לכם רביולי, גרידת תפוז, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון של 33%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רביולי ממולא בשעועית פאבה, ריקוטה ונענע ברוטב חמאה חומה, רביולי סלק במילוי ריקוטה, גבינת עיזים ונענע, ורביולי חזיר עם חומץ ליים ומלתת. רוטב.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מטבל;
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
3
*ניתן למצוא בשווקים מיוחדים באסיה.
4
שמן צמחי, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַר
1
מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, הסוכר, תמצית הווניל, עלי הנענע וגרידת התפוז. מגרדים פנימה את הגרעינים מפולי הווניל ומערבבים היטב. בעזרת מברשת בצק, מברישים את הקצוות של עטיפות הסיר בביצה הטרופה. כף 1 כפית מתערובת הריקוטה למרכז עטיפות הסיר. מקפלים את הבצק על המילוי ליצירת צורת חצי ירח. צובטים את שולי הבצק כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות כופתאות
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
מנטה
גרידה כתומה
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-3 דקות) בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 30 שניות על כל צד עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1
בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוזים והסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)