רביולי תרד כפרי
רביולי תרד איכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים לבנות, עטיפות טון וון, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי תרד, לזניה רביולי תרד, ו לזניה תרד ורביולי.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על 1/2 תערובת תרד כף למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם ביצה לבן; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש.
מניחים כל עטיפה על תבנית אפייה זרועה עמילן תירס לכסות רביולי עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש.
להביא 4 ליטרים מים רק לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
להוסיף 8 רביולי; לבשל 2 דקות, ערבוב פעם אחת.
הסר רביולי מחבת עם כפית מחוררת; להתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר. רביולי למעלה עם רוטב מרינרה וגבינת פרמזן.