קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

רגל טלה מטוגנת עם אורז בסמטי קאראווי

רגל טלה מטוגנת עם אורז בסמטי קאראווי
אם יש לכם הל, בצל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: רגל טלה מטוגנת עם אורז בסמטי קאראווי, טאקו הודי מתובל תלת-טיפ עם אורז בסמטי קאראווי ורוטב עגבניות חריף, ו צלעות כבש עם אורז בסמטי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ריבוע גדול של cheesecloth
2
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. לעטוף את זרעי שומר, זרעי כוסברה, זרעי כמון, שום, הל, קינמון, ועלי דפנה למרכז כיכר הגבינה ולקשור את הצדדים של הגבינה לחבילה קטנה ולקשור קשר הדוק בחלק העליון, זר garni. זרוק את זר garni לתוך המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והעגבנייה. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים את בשר הטלה. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל במשך 20 דקות, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול אחר, חום 2 כפות שמן צמחי מעל חום בינוני לטגן את הבצל עם זרעי קימל עד רך. מערבבים את האורז סחוט וטוסט עד הדגנים נפרדים זה מזה, ואת האורז מנצנץ עם שמן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את זר garni מן המניה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את הטלה מהמלאי.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את המניה על האורז ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים על נמוך, מכוסה, 15 דקות, או עד שהאורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים מצע אורז על כל צלחת, למעלה עם כמה חתיכות של כבש.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים קשיו וצימוקים על המנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך