קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

רגל כבש עם שום ועשבי תיבול

רגל כבש עם שום ועשבי תיבול
רגל של כבש עם שום ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, עלי רוזמרין, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו רגל כבש עם שום ועשבי תיבול, כבש יווני עם עשבי תיבול ושום, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325ºF. אל תסיר נפל (כיסוי דמוי נייר) מן כבש. הפוך 10 או 12 חריצים קטנים כבש עם קצה הסכין. הכנס רסיסי שום לחריצים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפשף מעל כבש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים כבש, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של כבש ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן. אין להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
צלי שנחשף כדי doneness הרצוי: עבור בינוני-נדיר, 1 שעה 40 דקות עד 2 שעות 5 דקות או עד מדחום קורא 140ºF; עבור בינוני, 2 שעות 5 דקות עד 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 155ºF.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
לכסות כבש עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות. הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5ºF (כדי 145ºF עבור בינוני נדיר; כדי 160º עבור בינוני) ו כבש יהיה קל יותר לגלף כמו מיצים להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות