רגל כבש עם שום ועשבי תיבול
רגל של כבש עם שום ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, עלי רוזמרין, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו רגל כבש עם שום ועשבי תיבול, כבש יווני עם עשבי תיבול ושום, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325ºF. אל תסיר נפל (כיסוי דמוי נייר) מן כבש. הפוך 10 או 12 חריצים קטנים כבש עם קצה הסכין. הכנס רסיסי שום לחריצים.
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפשף מעל כבש.
מניחים כבש, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של כבש ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן. אין להוסיף מים.
צלי שנחשף כדי doneness הרצוי: עבור בינוני-נדיר, 1 שעה 40 דקות עד 2 שעות 5 דקות או עד מדחום קורא 140ºF; עבור בינוני, 2 שעות 5 דקות עד 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 155ºF.
לכסות כבש עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות. הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5ºF (כדי 145ºF עבור בינוני נדיר; כדי 160º עבור בינוני) ו כבש יהיה קל יותר לגלף כמו מיצים להגדיר.