רוזמרין הודו צלוי
הודו צלוי רוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם יש לכם חמאה, ענפי רוזמרין, הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו רוזמרין הודו צלוי, חזה הודו רוזמרין צלוי, ו בירה ורוזמרין הודו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור חיצוני נייר מן השום (לא לקלף או ציפורן נפרדת).
חותכים צמרות של נורות שום.
מניחים את השום, הבצל וענפי הרוזמרין בתבנית צלייה רדודה. פאט טורקיה יבש. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים בצד השד מעל תערובת בצל.
מברישים הודו בשמן ומפזרים רוזמרין, מלח ופלפל.
אופים, חשופים, ב 325 ל 3-1 / 2 עד 4 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 ליטר, צולה מדי פעם עם טפטופים פאן. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני החיתוך.
לקבלת רוטב, מסננים טפטופים לקערה קטנה. בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה טפטופים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.