המתכון רוטב בוטנים חריף תאילנדי יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בערך 15 דקות. לרוטב הזה יש 258 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-3099 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, ג'ינג'ר, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו רוטב בוטנים חריף פאד תאי, פסטה תאילנדית עם רוטב בוטנים חריף, ו עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הקארי והטחון עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף כל דבר אחר ומבשלים כדי לעבות אותו קצת, על 2-3 דקות.
תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.