המתכון Slow-Cooker רוטב ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 6 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, קטשופ, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב ברביקיו בישול איטי תוצרת בית, בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק, ו ברביקיו בישול איטי משך עוף-רוטב ברביקיו שרי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מניחים את כל החומרים בתנור.
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
4
עם חוט להקציף, לנצח במרץ רוטב לפני ההגשה. רוטב יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם. חנות מכוסה במקרר עד 2 שבועות.
יין זינפנדל ורוזה הם הבחירה הראשונה שלי לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. הגפן הישן חלק גדול זינפנדל עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.