רוטב בשר איטי ומבושל ספגטי
רוטב בשר איטי ומבושל ספגטי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך רסק עגבניות, בצל, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: רוטב בשר איטי ומבושל ספגטי, ספגטי מחיטה מלאה עם רוטב בשר איטי ומבושל, ו רוטב בשר איטי ומבושל עם פסטה.
הוראות
מבשלים בשר בקר ונקניקיות במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום ונקניק הוא כבר לא ורוד, על 8 דקות; ניקוז.
מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו למעט ספגטי וגבינת פרמזן ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מגישים רוטב עם ספגטי מבושל חם גבינת פרמזן.