רוטב דיאבולו עם פסטה
רוטב דיאבולו עם פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה על 1 שעה. אם יש לכם שרימפס, פטרוזיליה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו עגבניות שרי ברוטב דיאבולו, פירות ים ופסטה, שרימפס פסטה Fra Diavolo, ו שרימפס פריבולו עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן זית עם השום מעל חום בינוני. כאשר השום מתחיל לרחוש, יוצקים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל אדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית על חום גבוה.
מוסיפים את השרימפס וצדפות. לבשל במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד השרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים שרימפס וצדפות לתערובת העגבניות ומערבבים בפטרוזיליה. מבשלים 3 עד 4 דקות, או עד שהרוטב רק מתחיל לבעבע.