רוטב הודו
רוטב טורקיה דורש כ 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, כנפי הודו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
הכניסו את כנפי ההודו למחבת קלייה קטנה וצלו אותן עד שהן חומות זהובות, כ-30 דקות.
חום 3 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, עשבי תיבול, פלפל ומבשלים 5 דקות.
יוצקים קצת מים למחבת הצלייה לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית; להוסיף את זה לסיר. מכסים הכל בסיר עם מים קרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים כ 1 1/2 עד 2 שעות. מסננים את מוצקים ולהשליך. למחוק את הסיר ולשים אותו על אש בינונית. ממיסים את החמאה עם 2 כפות הנותרים שמן זית ומוסיפים את הקמח. מבשלים רביכה זו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום זהוב. לאט לאט להקציף במלאי מתוח להיזהר לעבוד כל גושים. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -10 עד 15 דקות.