רוטב מרשנד דה וין יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו רוטב הפחתת יין אדום (Marchand du Vin), סטייק עם שאלוט-רוטב יין אדום (bifteck Marchand De Vin), ו טנדרלוין בקר צלוי עם צ'ארד מוקרם, לפת & Marchand (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמס חמאה בסיר כבד על חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ופטריות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
3
מוסיפים עגבניות ומרכיבים הנותרים; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות.