רוטב ספגטי צמחוני הוא רוטב ללא מוצרי חלב . מתכון זה מכין 9 מנות עם 227 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מטעם הבית דורש פטריות, שמן קנולן, פירורי בשר צמחוניים ופסטה. עם ציון כפית של 53% , מנה זו די טובה.טמאלס עוף צמחוני ברוטב מול אדום , אגרולים צמחוניים ללא גלוטן ברוטב בוטנים בסגנון תאילנדי וקרפים פטריות ברוטב צמחוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בסיר גדול מצופה בתרסיס שמן, טגנו את הבצל והשום בשמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פירורי בשר צמחוניים קפואים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים פטריות; מבשלים 3-4 דקות נוספות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, העירית, התיבול האיטלקי, המלח ופתיתי הפלפל האדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 15 דקות. מוסיפים את פירורי הבשר הצמחוני; מבשלים במשך 3-5 דקות או עד לחימום מלא.