קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב פיצה עוף פהיטה ותוספות

רוטב פיצה עוף פהיטה ותוספות
המתכון עוף פהיטה פיצה רוטב ותוספות מוכן בסביבות 2 שעות ו 55 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, קטוגני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, רסק עגבניות, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מתכונים דומים: פהיטה פיצה עם עוף, פיצה עוף פהיטה, ו פיצה עוף פהיטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את חזה העוף על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכניסים את התנור וצולים עד מבושל דרך, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את העוף מהתנור ללוח חיתוך ולתת מגניב. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את בשר העוף עם מזלג ולהניח בצד. הערה של קוק: ניתן לעשות יום לפני.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפעל את טמפרטורת התנור עד 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שים אבן פיצה בתנור כדי לחמם מראש במשך 1 שעה, לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את בצק הפיצה מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר, כך שיהיה קל יותר לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
8
מחממים סיר בינוני על חום בינוני גבוה ומעילים את הקרקעית בשמן זית. ברגע חם, להוסיף את השום ו לטגן עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לטוסט. זה יוסיף עומק של טעם. מערבבים את מחית העגבניות, אבקת צ ' ילי, פפריקה, כמון, אורגנו ולהביא עד רתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עבור הטעמים להתחתן יחד. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
מעיל דק מחבת סאוט גדולה עם שמן זית וחום על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפלפלים, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לטגן עד הבצלים שקופים, כ 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
להסיר ולהניח בצד.
1
קמח העליון הדלפק לגלגל את הבצק פיצה בקוטר 13 אינץ'. בזהירות להסיר את אבן הפיצה מהתנור ולשים את הבצק על גבי. מצקת על רוטב העגבניות כדי לכסות קלות את תחתית הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
מצקתמצקת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את העוף, הירקות והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
אופים את הפיצה עד פריך וזהב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוציאים מהתנור, ואז חותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1חזה עוף שלם עם עצם בפנים ועורחזה עוף שלם עם עצם בפנים ועור2(חוֹרֶף)אבקת צ'ילי קלהאבקת צ'ילי קלה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1פלפל ירוק, פרוס דקפלפל ירוק, פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1פלפל כתום, פרוס דקפלפל כתום, פרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כדור פיצה, חנות-קנה או תוצרת ביתכדור פיצה, חנות-קנה או תוצרת בית1פלפל אדום, פרוס דקפלפל אדום, פרוס דק1בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.