רוטב פלפל אדום קלוי (עם ניוקי) עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, פרמזן, ניוקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים במסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בסיר, מחממים שמן על חום בינוני עד חם, מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים פלפלים, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
העברה למעבד או בלנדר ומחית. להחזיר רוטב למחבת, להוסיף שמנת ולהביא לרתיחה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בזיליקום, מלח, פלפל וכמה טיפות מיץ לימון, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
בקערה גדולה, לזרוק את הניוקי ורוטב יחד. מחלקים בין קערות, מבשלים מעל כמה עלי בזיליקום קרועים, ומגררים קצת פרמזן מעל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.