רוטב פסטה לימון
אם יש לך פסטה, גרידת לימון, שמנת מתוקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה ברוטב שום חמאת לימון, פסטה ברוטב ריקוטה לימון-בזיליקום, ו קישואים פסטאן ברוטב שמנת לימון.
הוראות
במחבת רוטב או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה כאשר הוא נעשה, לשלב את החמאה, שמנת, מרק בשר או מרק בשר או בוליון ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת על ידי כמחצית.
מוסיפים את מיץ הלימון, לימון גרידת ליים ומניחים בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. לזרוק פסטה עם רוטב; לשרת.