רוטב פסטה נקניק-ווג'י
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו את רוטב פסטה נקניקיות-ירקות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 7 ומחירו 1.44$ למנה . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רוטב ספגטי, פטריות, רסק עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ברביקיו ירקות צלוי , ברוקולי, נקניק ופסטה בזיליקום טרי , ופוסילי עם נתחי חצילים ונקניקיות - פסטה בסגנון ים תיכוני .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז.
העבר ל-4 qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את הפטריות, העגבניות, רוטב המרינרה, הגזר, הפלפלים, הבצל, רסק העגבניות, השום, הסוכר, הבזיליקום והאורגנו. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים.